A Nordic Storm

A Nordic Storm

Betonsofabord lavet i knust marmor til indendørs og udendørs brug

Sofaborde i betonlook

Vores betonsofaborde er fremstillet af knust marmor, men produceret på samme måde som traditionelle betonmøbler. Vi har fokus på dansk design, godt håndværk og en bæredygtig tilgang. 95 % af de materialer vi anvender til vores produkter, er affaldsmaterialer fra naturen, som vi giver nyt liv.

Simpelt design der løfter rummet

Sofaens centrum er en del af rummets indtryk. I vores simple design skaber vi muligheden for at løfte rummet til helt nye højder. Med vores valg af farver skaber vi det unikke rum i en moderne og nordisk stil.

Bordets overflade er silkeblød og med en glitrende marmorglød i lyset – diskret, men med fuld tilstedeværelse. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser. Klik blot ind på det bord, du ønsker og vælg den ønskede størrelse. Ønsker du looket af et betonsofabord i en bestemt farve, producerer vi det gerne til dig på bestilling.

Det naturlige materiale gør, at hvert enkelt produkt kan afvige fra produktbilledet i henhold til farvenuancer. Det skyldes, at materialerne lever deres eget liv i tørringsprocessen.

Vores borde har uendelige anvendelsesmuligheder

Der er uendelige muligheder for anvendelsen af vores betonsofabord i knust marmor. Du kan for eksempel sætte to borde ved siden af hinanden, hvis du ønsker en anden størrelse. For at skabe dit eget unikke look kan du sætte to forskellige farver sammen og få lige netop det udtryk, du ønsker.

Bordene kan også bruges som side table eller coffee table, eller de kan bruges som en slags piedestal, du kan sætte din smukkeste vase på, dine flotteste sko eller noget helt tredje. De kan også bruges på børneværelset, eller de kan bruges udenfor i haven. Det er helt op til dig og din fantasi.

Sådan plejer du dit betonsofabord i knust marmor

Et betonsofabord i knust marmor er meget holdbart. Det skal blot plejes med sæbespåner hver 14. dag eller en gang om måneden alt afhængigt af, om det skal stå inde eller ude.