Bæredygtigt og håndlavet interiør design

A Nordic Storm

A Nordic Storm

Betonbænk i knust marmor til indendørs og udendørs brug

Skab dit eget unikke udtryk i hjemmet

Hvem ønsker sig ikke et sweet spot? Stedet som indbyder til morgenkaffen, en sludder over et glas vin eller refleksion over en solstråle? Vi bringer dit personlige udtryk ind i dit sweet spot og giver dig muligheden for at skabe et unikt sted, som alle vil være misundelige på.

Vi har designet en betonbænk i knust mamor, der kan anvendes både indendørs og udendørs i din bolig. Vi kan tilpasse bænken efter dine ønsker til størrelse og farver, så du kan få en helt unik boligindretning.

Kun fantasien sætter grænserne

Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvor du kan placere denne tidløse og alligevel moderne bænk henne. Du kan bruge den som en bænk til stuen, et entremøbel eller på badeværelset. Eller på terrassen, som en siddeplads i indkørslen eller foran din hoveddør. Det er helt op til dig. Bænken kan både tåle at stå inde og ude.

En bæredygtig betonbænk i knust marmor

Betonbænken er produceret på samme måde som traditionelle betonmøbler men er fremstillet af knust marmor, som er et bæredygtigt materiale. Det betyder også, at den har en både blød og fin overflade, der er utrolig holdbar, og som samtidig giver et helt unikt look. 95 % af vores materialer er affaldsmaterialer fra naturen, som vi har givet nyt liv i denne bænk og i vores øvrige produkter.

Bænken skal blot plejes med sæbespåner hver 14. dag eller en gang om måneden. Det afhænger af, om den skal stå inde eller ude.

Design i nordisk stil

Det simple design i nordisk stil giver dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på din indretning. Udendørs kan du bruge bænken som siddeplads eller som planteopsats. Indendørs kan du bruge den til sko og tasker med indbygget siddeplads i din entre, eller du kan bruge den på badeværelset til opbevaring af håndklæder, sæber og lignende for et luksuriøst look.

Med den enkle stil og det gode håndværk er anvendelsesmulighederne uendelige.