Dansk interiør design

udviklet med kærlighed til naturen

A Nordic Storm bringer third-hand til hjemmet, da 95 % af de materialer, vi anvender til vores produkter,
er affaldsmaterialer fra naturen – et third-hand materiale, som får nyt liv i et nyt hjem.

Interiør med et vigtigt budskab

Velkommen til vores verden af Nordisk interiør-design – en verden, der bygger på bæredygtighed, kærlighed og håndværk af høj kvalitet.

A Nordic Storm har både en netbutik, hvor du kan købe interiør i dansk design, der er håndlavet i bæredygtigt materiale, men vores produkter er også at finde hos forhandlere både i Danmark, på Færøerne og i udlandet. Vi leverer vores produkter til adresser i hele landet, og du kan se hele vores store udvalg online på vores webshop.

A Nordic Storm handler om mere end bolig og interiør. Vi ønsker at være en international virksomhed, hvor alle produkter er håndlavet ned til mindste detalje og produceret i Danmark og på Færøerne.

Designet med holdning og hjerte

Det gode håndværk skaber liv og er lavet med kærlighed i hver eneste tanke og hvert et produkt. Produkternes udtryk i farver og form skal give mod til forandring gennem det simple og inspirere til at bringe roen, glæden og letheden ind i livet samt i hjemmet.

Bæredygtighed er en tanke, vi alle bør bære med os i vores hverdag og i vores hjem. Derfor er vores produkter skabt med fokus på materialer og farver, så du kan bringe din personlighed frem gennem vores håndværk, som hylder det unikke hjem. Vi har fokus på produkter med flere funktioner og laver specialfremstillede løsninger til enhver type hjem.

En hyldest til interiør i tidløst skandinavisk design

Vi ønsker at hylde den nordiske stil gennem det simple udtryk og give vores kunder mulighed for at vælge bæredygtige og personlige produkter, som skaber ro og balance i hjemmet.

Ønsker du at give interiør i bæredygtigt dansk design til en, du holder af? Mange af vores designs er velegnede som gaver, f.eks. til fødselsdag, jubilæum eller værtindegave. En gave fra A Nordic Storm er en gave fra hjertet.

Find den perfekte gave

A NORDIC STORM

Om Designeren bag A Nordic Storm

Stine Sommer Olsen ved, hvad hun laver. Hun har rygsækken fyldt med erfaring. Hendes baggrund som murer sikrer produkternes kvalitet og et simpelt unikt design, ligesom hendes mange år som selvstændig har givet hende modet til at skabe og reformere. Hjemmet afspejler os. Naturen har altid føltes som hendes hjem, og derfor er naturens rene materialer bæredygtigt bragt ind i de produkter, A Nordic Storm skaber.

Hendes produkter skal opfordre til dette: Vi skal have ro, leve simpelt og tænke stort. Alt man har brug for, når man er mor til fire.

Kontakt mig

VORES PRODUKTER

KONTAKT